Spring naar inhoud

Overwinning

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik makkelijk wagenziek. Ik zit het liefst voorin de bus of auto om met de chauffeur mee te kunnen kijken op de weg. Vooral rotondes en bochtjes gaan niet lekker, maar ook hobbelige wegen of drempels kunnen me misselijk maken. Regelmatig ga ik mee met de bus naar Rotterdam Zuidplein; een doodsimpele weg met lange rechte stukken in een vrij stabiel voertuig. Vandaag ben ik ook mee en ben ik helaas mijn koptelefoon vergeten. Geen podcast op zoals normaal dus en ik snák naar wat input om me te inspireren. Ik waag het erop en zowaar lukt het: lezen in de bus. Het lange stuk over de A29, door de tunnel bij Barendrecht tot aan de afslag naar Rotterdam Zuid. Wanneer we Zuid inrijden, leg ik mijn boek snel weer weg en let ik weer op de weg. Maar toch, het is écht een overwinning!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij