Spring naar inhoud

Sushimonster

Ik ben wel een sushimonster. Gek ben ik op die combinatie van zeewier, rijst, verse groenten en sojabonen. Er komt bij ons allang geen dode rauwe vis meer aan te pas, maar dat maakt het er niet minder lekker op. Sander is er ook dol op. Vandaag heb ik iets speciaals gemaakt wat al heel lang op mijn lijstje van uit te proberen recepten stond: een sushicake. Het bleek niet per se een werkje dat ik voor herhaling vatbaar vind (liever gooi ik alle ingrediënten van sushi gewoon bij elkaar in de vorm van pokébowl, lekker makkelijk) maar het visuele effect is wel érg bevredigend: al die kleuren in strakke lagen in een donkergroene lijst van zeewier… Sander maakt tijdens het opruimen met het restantje een grapje: nu zijn er niet twee sushimonsters maar drie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij