Spring naar inhoud

Sushimonster

Ik ben wel een sushimonster. Gek ben ik op die combinatie van zeewier, rijst, verse groenten en sojabonen. Er komt bij ons allang geen dode rauwe vis meer aan te pas, maar dat maakt het er niet minder lekker op. Sander is er ook dol op. Vandaag heb ik iets speciaals gemaakt wat al heel lang op mijn lijstje van uit te proberen recepten stond: een sushicake. Het bleek niet per se een werkje dat ik voor herhaling vatbaar vind (liever gooi ik alle ingrediënten van sushi gewoon bij elkaar in de vorm van pokébowl, lekker makkelijk) maar het visuele effect is wel érg bevredigend: al die kleuren in strakke lagen in een donkergroene lijst van zeewier… Sander maakt tijdens het opruimen met het restantje een grapje: nu zijn er niet twee sushimonsters maar drie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij