Spring naar inhoud

Starry night

Sander heeft een nieuw speeltje en na het eten, wil hij het natuurlijk meteen uitproberen: een beamer die een sterrenhemel projecteert. Het ziet er adembenemend uit. Al snel doen we alle schemerlampen uit en zetten we atmosferische muziek op de achtergrond aan. De gesprekken (onze buurman is te gast voor het eten) verstommen en vol verwondering kijken we naar de langzaam bewegende puntjes en de draaiende nevels op het plafond. Wat prachtig, het maakt ons helemaal rustig en tevreden. Dit is het perfecte apparaat voor ons dromenlandritueel. Al vraag ik me af of we dan nog wel zo veel praten of vooral samen stil zijn en genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij