Spring naar inhoud

Starry night

Sander heeft een nieuw speeltje en na het eten, wil hij het natuurlijk meteen uitproberen: een beamer die een sterrenhemel projecteert. Het ziet er adembenemend uit. Al snel doen we alle schemerlampen uit en zetten we atmosferische muziek op de achtergrond aan. De gesprekken (onze buurman is te gast voor het eten) verstommen en vol verwondering kijken we naar de langzaam bewegende puntjes en de draaiende nevels op het plafond. Wat prachtig, het maakt ons helemaal rustig en tevreden. Dit is het perfecte apparaat voor ons dromenlandritueel. Al vraag ik me af of we dan nog wel zo veel praten of vooral samen stil zijn en genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij