Spring naar inhoud

Prikkels bijten niet

Dit boek is echt een feest van herkenning. Fijn om eens te lezen over de hooggevoeligheid die ik bij mezelf herken zonder het eeuwige stille, introverte plaatje waar ik me minder in herken. Ik heb veel herkenning in de behoefte aan prikkels, uitdaging en verdieping en daarmee de immer ingewikkelde scherpsnede tussen over- en onderprikkeling. Het boek geeft me fijne handvatten, tips om te ontprikkelen of om mezelf juist weer in beweging te krijgen als ik door verveling passief op de bank beland en mezelf onderprikkel. En het geeft me een hele hoop signalen dat ik niet ‘stuk’ ben of gek, maar dat ik van mezelf mag houden. Omdat ik een uniek en waardevol persoon ben met heel veel potentie, als ik maar beter leer hoe ik met mijn energie en talenten om kan gaan. Hoopvol! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij