Spring naar inhoud

Duet

Vanavond vieren we Oud & Nieuw bij een (studie)vriendin van mij, die ook ontzettend van muziek en zingen houdt. Omdat zij zichzelf (nog) niet kan begeleiden op gitaar of piano, zingt zij vaak met karaoke mee. Ze laat ons kennismaken met het YouTubekanaal ‘Clark on Stage. Clark maakt karaokevideo’s van duetten, waarbij hij de mannenpartij inzingt. Goeie kwaliteit en super leuk om dan alle prachtige duetten van musicals of disneyfilms te kunnen meezingen. Het hilarische is: Clark doet net alsof je echt met hem in de ruimte bent. Hij kijkt je aan als hij zingt, knikt je bemoedigend toe, ‘helpt’ je soms met handgebaren met op het juiste moment inzetten met zingen en lacht trots en blij alsof hij hoort hoe mooi je zingt. Hilarisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij