Spring naar inhoud

Ritueel

In een opwelling heb ik kaartjes gekocht voor het end of year ritueel van Happinez Magazine in Amsterdam. Het vindt plaats in een prachtige kerk, die voor de gelegenheid sfeervol is aangekleed. Een fijne sfeer, met live muziek en allerlei oefeningen om terug te blikken op 2022 en vooruit te blikken op 2023. Gericht op dankbaarheid, persoonlijke groei, intenties en moed. Tof en fijn om het jaar zo positief te eindigen in verbondenheid met een groep gelijkgestemde mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij