Spring naar inhoud

Dromenland

In de herfstvakantie ging Sander als vrijwillig begeleider mee op Sterkamp, een gezellig maar ook leerzaam kamp voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud. Het kamp is gericht op weerbaarheid en sociale vaardigheden en hangt aan elkaar van rituelen en positiviteit. Één ervan heeft nu ook in ons dagelijks leven een plek gevonden: dromenland. Visueel gemaakt met een lampjesslinger boven het bed. In de praktijk betekent het iedere dag bewust samen afsluiten met dankbaarheid en complimenten aan onszelf en elkaar. Heel fijn om de dag positief af te sluiten. Ik zou dromenland niet meer willen missen, en de lampjes maken de zolder nog extra knus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij