Spring naar inhoud

Big breath, big stretch

Yoga is voor mij een vorm van ontspanning en contact maken met mezelf. Intunen op wat er van binnen speelt, hoe mijn lijf voelt, wat ik nodig heb en wil. Zelf een reeks houdingen bedenken doe ik niet zo snel, maar ik maak graag gebruik van de gratis filmpjes van Yoga with Adriene. Deze maand doe ik een 30 dagen journey met het thema ‘home‘: het helpt me om thuis te komen bij mezelf, een rustige basis in mezelf te vinden. Heerlijk om de dag mee te starten of om halverwege de dag even een moment van rust in te bouwen. En na 25 dagen voelt Adriene als een vriendin die me dagelijks even komt opzoeken 🥰, zo leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij