Spring naar inhoud

Doorbraak

Na de prachtige zonnige winterdagen van de afgelopen week, is het helaas weer van dat druilerige grauwe weer. Des te groter voelt het geluk dat de zon doorbreekt en door het keukenraam naar binnenvalt. Het schudt me wakker, brengt een glimlach op mijn gezicht en hult de keuken in een klein beetje zomer.

2 antwoorden »

  1. Bijzonder hé! Ik had gisteren ook zo’n moment. Om 15u was het al zo donker en dan ineens een uurtje later brak de zon erdoor en zag ik een prachtige zonsondergang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij