Spring naar inhoud

Lichtjes

Een dag lekker bankhangen bij een vriendin. Thee, dekentje, poes en lekker uitgebreid de tijd om bij te praten. Over het donker en licht, over zware dingen en lichtpuntjes. Heel fijn om zo samen te zijn en te bonden. En ik geniet ook van de letterlijke lichtjes. Ik ben gefascineerd door de lamp aan de muur. De honingraatjes maken samen een prachtig abstract kunstwerk en bovendien ‘ dansen’ ze mee op de geluidsgolven die ze oppikken, van de afwasmachine tot mijn liedje op gitaar. Geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij