Spring naar inhoud

Hier en nu

Ik zit op de vloerverwarming van ons kleine keukentje. Op de kookplaat staat een pannetje net gemaakte appelcompote af te koelen, naast me staat een dampende mok thee (‘haardvuurmelange’). Amira krult om mijn menen en geeft me kopjes en op de achtergrond klinken pianoklanken en Sander die een gouwe ouwe van Mumford and Sons zingt. Het leven is goed in het hier en nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij