Spring naar inhoud

Winterwandeling

Het is een hele grote positieve bijkomstigheid van mijn yoga opleiding in Breda: dichtbij het Mastbos zijn én de middag vrij. Ook vandaag maak ik daar graag weer even gebruik van voor een fijne middagwandeling. Vandaag wordt mijn overtuiging weer bevestigd dat de natuur in elk seizoen prachtig is. Het is inmiddels namelijk echt winter in het bos: bevroren blaadjes kraken onder mijn voeten en de bomen zijn kaal, de bodem bezaaid met deels witbevroren herfstbladeren in warme kleuren. Een ander stuk bos is en blijft groen, waardoor het licht gefilterd door het bladerdek een sprookjesachtige sfeer geeft. Prachtig!

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij