Spring naar inhoud

Winterkunst

Vanochtend stond ik op en was de wereld wit. Geen sneeuw, maar wel een laagje vorst op alle oppervlakten. Met een blauwe lucht en een stralende zon kon het niet anders dan dat het buiten prachtig moest zijn. Dus hup, na mijn ochtendritueel trok ik jas, sjaal, muts en handschoenen aan en stapte naar buiten. Ik werd beloond met een magnifiek uitzicht op het Haringvliet met een bevroren uiterwaard en glanzend zonlicht op het wateroppervlak. Maar nóg mooier vond ik de herfstbladeren die ik overal op de grond zag: elke nerf prachtig uitgelicht door de kleine glinsterende ijskristalletjes. Winterse blingbling, práchtig! Want zoom maar ’s even in: zoveel detail, zo’n perfecte harmonieuze vorm.. het is toch net kunst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij