Spring naar inhoud

Verstand op nul

Één van de dingen op mijn ‘lijstje‘ is al heel lang: kleuren op nummer uitproberen. Ergens klinkt het te suf voor woorden: je tekent de tekening niet zelf en je hoeft ook niet eens over kleuren na te denken. Maar ergens maakt dat het juist ook heel aantrekkelijk, want het klinkt als de perfecte bezigheid om mijn verstand op nul te zetten en even met mijn handen bezig te zijn. Dom kleuren, maar wel iets maken en voldoening ervaren. Vandaag is het zover. Ik heb wat voorbeeldkleurplaten uitgeprint en er willekeurig één gekozen: je kunt namelijk met al die iniminivakjes met nummertjes echt nog niet zien wat het onderwerp is van de kleurplaat. Ik kies de juiste kleurpotloden uit, zet een kop thee en ga aan de slag. Het gaat als een jekker: voor ik het weet is er anderhalf uur voorbij, voel ik me helemaal rustig van binnen en heb ik nog steeds geen idee wat ik aan het kleuren ben (haha!). Ik geloof dat ik een nieuwe hobby heb gevonden! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij