Spring naar inhoud

Dinnerparty

Ik hou van koken en nog meer als er mensen komen eten. Het is mijn vorm van liefde, mensen blij maken en goed voor ze zorgen met lekker en gezond eten. Bovendien is koken voor mij een creatieve uitlaatklep, het voelt een beetje als magie wanneer al die losse ingrediënten samengevoegd een heerlijk gerecht opleveren. En als iedereen dan bij elkaar zit, de tafel gevuld met schaaltjes en borden vol prachtig eten, dan geniet ik enorm. Dinnerparty’s dus, een grote bron van een heleboel klein geluk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij