Spring naar inhoud

Noem het maar liefde

Daar ligt-ie dan, mijn dagboek van de afgelopen tijd. Bijna een halfjaar lang vulde ik ‘m met woorden waarin ik mijn innerlijke wereld probeerde te vangen. Liefde, verdriet. Worstelingen, dankbaarheid. Blijdschap, frustratie. Eenzaamheid, vriendschap. Vervulling, wanhoop. Alles kwam voorbij. Echt weer een boek van (het/mijn) leven. De titel was iedere dag weer een goede reminder: noem het maar liefde. Je doet het uit liefde, je doet je best en dan is het goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij