Spring naar inhoud

Verzachtend

Ik omring mezelf graag met mooie platen en kleuren, ik word er blij en rustig van. Deze platen hangen thuis in de hal. De bovenste uit Flow Magazine, de onderste zelf geschilderd. Ik kijk er graag naar, ze symboliseren (net als het verzachtende blauw) de belangrijke reminder om mijn tempo regelmatig terug te schroeven Om de wereld even uit te draaien en me in mijn eigen bubbel terug te trekken om op te laden. Of dat nou met moestuinieren, schilderen, mijmerend ronddwalen of wandelen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij