Spring naar inhoud

Unplug

Ontspannen is niet mijn sterkste kant. Er is altijd die drang in mij om zinvol bezig te zijn, te maken en creëren, om de wereld een betere plek te maken. Het risico is dat ik altijd bezig blijf en vergeet af te koppelen en op te laden. En mezelf daarmee opblaas. Opbrand. Daarom oefen ik met ontspanning. Schilderen en knutselen zonder doel of eindresultaat. Maar dit is ook een fijne nieuwe manier om even te unpluggen: de wereld en mn hoofd uit en gewoon woorden zoeken. (En dan maar even niet nadenken over hoe actueel het thema van deze woordzoeker nu is, al is het boekje dan al van een paar jaar geleden😂🙈)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij