Spring naar inhoud

Dansen

Vanavond is het afscheidsconcert van één van mijn favoriete lokale bands. De Dordtse partyfolkband Scotch is normaal al goed in een feestje bouwen maar vanavond is het pas écht raak. Ze spelen compleet het dak eraf en nemen iedereen mee in een vacuüm van viool- en klarinetfiddles, meezingdeuntjes, dansjes en rondgegooide opblaaspoppen op een heerlijk ritme waarop je niet kunt blijven stilstaan. Er wordt gecrowdsurft, er wordt meegezongen, er wordt met bier gegooid, er is een steeds verder uitdijende moshpit en we zijn allemaal even de tijd en de wereld vergeten. Heerlijk! (Dat ik waarschijnlijk de rest van het weekend verrot ben, heb ik er graag voor over!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij