Spring naar inhoud

Hi stranger

Daar gaan de jongen en de beer, op een grote reis naar een wildvreemde mevrouw in een dorpje in Wyoming, USA. Bijzonder om iemand die je totaal niet kent een kaartje te sturen en te bedenken dat over een paar dagen zij mijn kaartje in handen houdt en er hopelijk blij van wordt. Het is iets wat ik al heel lang wilde doen: post versturen naar een vreemde via het platform PostCrossing. Dankzij mijn nieuwe project kwam dat oude idee weer boven en vandaag besloot ik direct de daad bij het woord te voegen. Als de ontvanger mijn kaartje heeft gekregen en geregistreerd, wordt ook mijn adres in de loop gegooid en kan ik ook een kaartje van een wildvreemde ontvangen. Zo benieuwd wat mijn eerste kaartje op de mat wordt!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij