Spring naar inhoud

Moodboard

Laatst maakte ik tijdens een workshop voor het eerst een moodboard. Op gevoel plaatjes uit tijdschriften knippen die je aanspreken en die in een mooie compositie opplakken. Het leek me wat zweverig maar het was leuk om te doen en het resultaat verraste me. Vanavond heb ik zin om ook gewoon lekker met plaatjes bezig te zijn. Ik besluit weer een moodboard te maken, maar dan nu in mijn dagboek, verdeeld over meerdere pagina’s, tot ik er genoeg van heb. Heerlijk om even in te verdwijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij