Spring naar inhoud

Troost in een mok

Heerlijk op zo’n donkere, troosteloze novemberdag als vandaag: een momentje samen op de bank met een mok warme chocolademelk met slagroom. Lekker een beetje de slagroom opslurpen en dan slokje voor slokje (uit mijn lievelingsmokje) genieten van de zoete warmte. Troost in een mok, heet dat.

2 antwoorden »

  1. Ooh ja heerlijk! Er mag best nog een beetje meer slagroom op hoor ;). Ik kan ook zo genieten van dekentjes en mooie kopjes met iets warms er in. Precies zoals je zegt: een beetje troost voor als het buiten zo grauw of ruig is. Liefs uit Brabant!

    • Haha, er mag zeker nog meer slagroom op en eigenlijk ook nog wel wat vegan marshmallows maar dat heb ik niet altijd in huis hihi. Maar heerlijk hè, een mooie mok en dan jezelf trakteren ❤️ liefs terug! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij