Spring naar inhoud

In books we trust

Dagje Antwerpen met de broer en zwager. Sander en ik parkeren de auto in hartje centrum en komen op de perfecte plek naar boven: recht tegenover een toffe boekwinkel. In books we trust is hun motto, in de gang bij de ingang een mooie elegie in posterformaat. Het doet me glimlachen. Ik geniet zo van lezen de laatste maanden, ik herken me in de poster. En op plekken als dit, waar boeken in de hoofdrol zijn, voel ik me bijna meteen thuis. Een topbegin van deze dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij