Spring naar inhoud

Gezellig

Ik ben in de keuken bezig als ik zie dat de schuurdeur nog open staat. Wanneer ik hem heb dichtgedaan en terugloop richting het huis, zie ik vanuit het donker de keuken door het raampje. Een heel ander perspectief dan normaal, als een soort schilderij. Het ziet er zo gezellig uit, dat felle geel, de Dordtse dom op het houten plankje en de planken vol voorraadpotten, omzoomd door het groen van de planten op de vensterbank. Een heel knus plekje, waar ik blij van word!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij