Spring naar inhoud

Ooit aten we dieren

Dit is één van de boeken over veganisme en duurzaamheid die ik graag wilde lezen. Ik was bang dat het een saai boek zou zijn, met veel droge feitjes, maar Roanne heeft het heel fijn geschreven, waardoor je er eigenlijk zo doorheen vliegt. Knap hoe ze in haar boek alle feiten op een rij weet te zetten zonder dingen mooier of zachter te maken en tóch een hoopvolle toon te blijven houden. Want ook al staat het er slecht voor met de aarde, is het vrij verschrikkelijk hoe we met dieren omgaan en móét er echt wat veranderen: verandering is mogelijk én al gaande. Dat laat Roanne je op een vrolijke, aanstekelijke manier zien in dit boek. Ook al had ik het niet verwacht, is dit oprecht een leuk boek om te lezen en daarnaast ook heel informatief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij