Spring naar inhoud

Vrolijk bosje

Ik zie moestuinieren als een leuke hobby en ik neem het niet te serieus. Zo vergat ik de tweede helft van mijn wortels uit te dunnen en besloot ik het zo te laten. Ik was lui maar ook gewoon benieuwd naar het verschil en of het echt zo’n negatief effect heeft op de ontwikkeling van de wortels. Vandaag haal ik de wortels eruit en eigenlijk valt het me niet tegen: de niet uitgeedunde planten hebben dunnere en/of kleinere wortels maar ze zijn wel allemaal gegroeid! Voor een luie vorm van moestuinieren vind ik het helemaal top. Wel een vrolijk bosje toch, zo?!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij