Spring naar inhoud

Groene weelde

Ik hou sowieso van de zomer, maar sinds ik moestuinier hou ik er alleen nog maar meer van. Want in juni tot en met september is de moestuin op zijn allermooist. Mijn drie moestuinbakken in de tuin zijn een oase van groen in allerlei vormen en hoogten. En dan heb ik nog extra geluk dat ik wekelijks mag genieten van de enorme moestuin op mijn werk. Ik krijg zelfs betaald om hem te fotograferen. En dus sta ik wekelijks op dit plekje en maak een foto van de groene weelde die de moestuin is. Overzichtsfoto’s, detailfoto’s, het is allemaal even prachtig en ik voel me een enorm rijk mens dat ik hier getuige van mag zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij