Spring naar inhoud

Kleur

Ik zou niet kunnen leven in een huis zonder kleur, of nou ja, ik zou er langzaam sip en zelf kleurloos van worden. Kleuren geven me leven en energie. Ze maken me rustig of juist vrolijk en geven me het gevoel dat ik ergens thuis ben. Onze woonkamer is groen, een kleur die me vervult van een rustig, tevreden gevoel. Het omarmt me met een soort warmte, die geruststelt. En juist die gele en roze bloemen op tafel versterken de warmte die het groen aan de ruimte geeft. Mijn hart maakt er een sprongetje van.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij