Spring naar inhoud

Dierenliefde

Of ik als kind al zo’n dierenvriend was, kan ik me niet meer zo goed herinneren. De afgelopen jaren heb ik mijn liefde voor dieren steeds meer omarmd. Het begon met de adoptie van Abel en Amira, het herontdekken van mijn liefde voor paarden en breidde zich op mijn nieuwe werk al snel uit naar varkens, geiten, schapen, kippen en honden. En eigenlijk ben ik dol op alle soorten dieren: de natuur is zo prachtig. Bovendien voel je je gewoon lekkerder in de buurt van dieren. Met een kat op schoot ben je makkelijker in het hier en nu, en wanneer je een varken door zijn stugge haren wrijft, ben je even niet bezig met alle drama in je hoofd.

Dieren zijn goed voor je, dat merk ik elke keer weer. En dat geldt niet alleen voor mij, maar misschien nog wel meer voor deelnemers op een zorgboerderij. Daarover schreef ik een blog. Lees ‘m hier.

Regelmatig schrijf ik voor mijn werk op Landgoed de Peerdegaerdt interessante artikelen, blogs of interviews. Die deel ik ook graag met mijn eigen publiek, want ik ben er best wel een beetje trots op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij