Spring naar inhoud

Contrast

De tuin is al een klein paradijs met planten in allerlei soorten en maten met prachtige bloemen. Toch passen we telkens weer kleine of grotere dingen aan. We hebben oog voor detail en genieten ervan wanneer het één geheel wordt, met elkaar in harmonie. Wanneer het ‘klopt’. Afgelopen week troffen we de voorbereidingen voor het verfraaien van de schutting naar de buren. Van vergrijsd hout naar zwarte rabatdelen, die passen bij de schutting aan de andere kant van de tuin. Vandaag schroeven we de planken erop. Zoef, zoef, zoef, het is eigenlijk zo gedaan en het resultaat is prachtig. Vooral het contrast: frisgroen en stralend wit tegen het donkere hout, heel mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij