Spring naar inhoud

Thuis

Hoewel ik me op mijn gemak voel en het naar mijn zin heb op ons hoekje van Flakkee, duurt het bij mij altijd even voor ik me in zo’n nieuwe omgeving echt thuis ga voelen. Mijn huis is echt wel thuis, net als mijn straat en mijn dorp, maar de grotere omgeving blijft toch een beetje nieuw voelen. Die moet ik me nog steeds stap voor stap toe-eigenen. Favoriete eigen plekjes vinden, helpt daar enorm bij. Gelukkig is het vandaag raak. Een heerlijk plekje, omringd door het klotsende water van het Haringvliet, om te liggen, wat te lezen of met mijn ogen dicht naar het water te luisteren. Híér voel ik me thuis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij