Spring naar inhoud

Lichtstraal

Op dagen als dit ben ik de hele dag buiten. Met blote voeten in de tuin. Schrijven onder de overkapping. Lezen in de hangmat. Lunchen in een tuinstoel. Rommelen in de moestuin. Pas als de zon laag staat en het frisser wordt, verleg ik mijn leefgebied geleidelijk weer terug naar binnen. En dan haal ik het zonnescherm op en valt het laatste zonlicht zo prachtig naar binnen dat mijn hart even overslaat. De diepte in de kleuren, de gitaar die zo mooi afsteekt tegen het groen. Wat een fijne plek!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij