Spring naar inhoud

Natuurgeneeskunde

De afgelopen jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in een natuurlijke manier van leven. Veganistisch eten hoort daarbij, zelf mijn groenten kweken in mijn moestuin is daar een onderdeel van en steeds meer ben ik ook nieuwsgierig naar alternatieve benaderingen van gezondheid dan die in de reguliere geneeskunde.

Natuurgeneeskunde dus. Maar wat is natuurgeneeskunde eigenlijk en wat heeft het ons te bieden? Hoe werkt een natuurgeneeskundige? Omdat ik daarover op internet maar weinig volledige informatiepagina’s tegenkwam, schreef ik er zelf een artikel over. Lees het hier!

Regelmatig schrijf ik voor mijn werk op Landgoed de Peerdegaerdt interessante artikelen, blogs of interviews. Die deel ik ook graag met mijn eigen publiek, want ik ben er best wel een beetje trots op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij