Spring naar inhoud

En français

Na zes jaar Frans op de middelbare school vind ik het toch vrij frustrerend dat ik nog steeds geen behoorlijk woord Frans spreek. Gelukkig kan ik wel redelijk wat geschreven Frans begrijpen en versta ik Fransen ook aardig als ze langzaam tegen me praten. Ik vind taal hoe dan ook toch leuk en dus daag ik mezelf graag uit. In de supermarkt vond ik een tijdschriftje met allerlei ‘grootmoeders recepten’ uit de kruidengeneeskunde. Een onderwerp wat me sowieso interesseert, maar dan en français, voor de extra taaluitdaging. Ik lees het en kijk hoever ik kom zonder vertaling. Wat ik niet snap, zoek ik op en schrijf ik erbij. Heel leuk om te doen!

1 antwoord »

  1. Wat een herkenbaar iets. Ik heb ook de duolingo-app gebruikt. Kun je ook best doen. Is best stimulerend. Je suis curieuse de voir ce que vous avez appris cette semaine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij