Spring naar inhoud

Dein mee

Het is bloedheet vandaag maar de zee is altijd een goed idee. Het zachte blauw van de hemel tegen het iets diepere blauw van de zee straalt rust uit, ik kan er uren naar kijken. Het geluid van de branding is een van de heerlijkste natuurgeluiden die ik ken. De zee brengt me vandaag niet alleen verkoeling maar ook inspiratie. De eeuwige beweging van het water wat in golven op het strand rolt en zich weer terugtrekt herinnert me aan een diepe waarheid. Het leven is verandering. Niet blijft zoals het is en het is goed. Geniet van wat er op jouw strand aanspoelt, laat gaan wat de stroming weer meeneemt en dein mee op de golven van het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij