Spring naar inhoud

Met goud overladen

De dag was warm, leuk en vol indrukken. De avond is heerlijk en ik maak een avondwandeling in het door zonlicht met goud overladen landschap. Even alleen met mezelf en de luid zingende vogels. Geen haast, geen vastomlijnde route of richting, m’n zintuigen achterna. Langs nieuwsgierige kalfjes, slaperige poezen en snoezige oude geveltjes begroeid met overdadig bloeiende rozen. Onderweg pluk ik bloemen, voor in een glaasje op tafel. Het maakt me blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij