Spring naar inhoud

Esthetiek

Ik hou van mooie dingen en geniet ervan wanneer mijn omgeving er leuk en netjes uitziet. Fijne kleuren doen veel met me, en een mooi ingerichte ruimte kan me rustig en blij maken. Daarom word ik blij van dit wandrekje in ons vakantiehuisje, tegen de mooie kleur op de muur. Gezellig ingericht met dingen waar ik blij van word, zo voel ik me veel sneller ergens thuis en op mijn gemak.

5 antwoorden »

 1. Vakantiehuis??
  Ziet er idd erg snoezig en kleurrijk uit.
  Ik zie een boek over eiwit leugen liggen. Kun je vertellen waar dat over gaat?

  • Jazeker kan ik dat! Ik heb de eer gehad de eindredactie van dit boek te verzorgen! 🙏🥰Het is geschreven door topsporter Janneke van der Meulen en gaat eigenlijk over allerlei leugens en misverstanden over voeding en leefstijl, waaronder de op(of eigenlijk mis)vatting dat je als volwassene veel eiwitten moet binnenkrijgen, vooral als je plantaardig gaat eten. Dergelijke misvattingen worden ontkracht in dit boek maar het boek gaat veel breder in op hoe onze maatschappij ons in bredere zin indoctrineert met allerlei overtuigingen en visies die wel logisch zijn bekeken vanuit de geschiedenis maar die ons niet meer dienen of zelfs schade doen. Ze neemt je mee in de geschiedenis en legt uit hoe je anders naar dingen kunt kijken om gezonder te worden, zowel mentaal als fysiek. Echt een boek wat je wakker schudt en aan het nadenken zet ☺️

   • Ohhh tof, dank voor je heldere en uitgebreide formulering. Welke sport beoefend Janneke? En wat gaaf joh dat Jij de eindredactie hebt mogen verzorgen.
    Van hetgeen je formuleert ben ik best nieuwsgierig geworden naar het boek, zou ik het eens mogen lenen als je het uit hebt. Dat indoctrineren waar je op duid, zal voor met suikers zijn zeker of o.a.
    En wie wil nou niet wakker geschut worden om zich vervolgens fysiek en mentaal gezonder te voelen.
    Ik zou daarin wel wakker geschut willen worden en erover na willen denken.
    Hebben jullie een vakantiehuis of bedoelde je jullie eigen huisje?
    dikke kus

   • Het is zeker een tof boek om eens te lezen. Sander is er nu in bezig en van mij mag je het lenen als hij het uit heeft, alleen kan het zijn dat dat nog heel lang duurt, want hij leest niet zo regelmatig en gaat niet zo hard. Dus als je m snel zou willen lezen, kun je m beter bestellen. 🙃 Het is trouwens gewoon een huisje op een camping in Frankrijk hihi

 2. Ahhhhh, oké fijn om te horen dat het een tof boek zou zijn en dat ik het eens mag lezen. Haast om het boek snel te bemachtigen is op dit moment zeker niet geboden.et een studie, stage en werk zit ik al aardig vol en bovendien ben ik op dit moment in drie boeken tegelijk bezig. Het slimme darmen dieet van Dr Mosley ken je dat? Het gaat ook over voeding maar.dan meer gericht op het resetten van de darmen.
  Ahhh, oke jullie waren gewoon op valantie🤪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij