Spring naar inhoud

Vergeten wijsheid van de natuur

De natuur zit vol vergeten wijsheid. Wanneer we weer gaan luisteren naar wat planten ons te vertellen hebben, boren we een heel oude, altijd aanwezige bron van medicijnen en voedsel aan. Iemand die daar veel van weet, is herborist Lisette Kreischer. In de Workshop Kruidengeneeskunde op Landgoed de Peerdegaerdt deelt ze haar liefde, passie en kennis van de plantenwereld. Maar hoe is zij met kruidengeneeskunde in aanraking gekomen? En wat heeft het haar gebracht en geleerd?

Daarover schreef ik een interview. Lees het hele artikel hier!

Regelmatig schrijf ik voor mijn werk op De Peerdegaerdt interessante artikelen, blogs of interviews. Die deel ik ook graag met mijn eigen publiek, want ik ben er best wel een beetje trots op!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij