Spring naar inhoud

Ontploft

De kruidenbak in onze tuin ontploft deze dagen, de struikjes groeien als kool, groeien tegen elkaar, raken verstrengeld en hangen over de rand. Regelmatig oogst ik een berg citroenmelisse en maak verse limonade met citroen en frambozen. Maar ik hou van de weelderigheid van al die kruiden dicht op elkaar dus laat ik altijd genoeg staan om het die ontplofte look te laten behouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij