Spring naar inhoud

Avondwandeling

Het schiet er zo makkelijk bij in, dus vandaag neem ik weer even bewust het besluit om een lange wandeling te maken. De verleiding is er om lekker te blijven zitten en wat op internet rond te scrollen maar ik ben vasthoudend en dwing mezelf te gaan. Koptelefoon met een podcast, windjack en gaan. En meteen word ik al beloond door de schapen in het hoge gras (zo schattig!), een biddende roofvogel vlakbij en de adembenemende wolkenlucht. Heerlijk! De wind in m’n gezicht, de avondzon lekker warm op mijn rug en de kracht in mijn benen. Ik voel dat ik leef en geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij