Spring naar inhoud

Urban Jungle

De keuken is mijn lievelingsplekje in huis. Knus en kleurrijk. Planken vol potten met bonen, granen en noten. Een verzameling kruidenpotjes in een zelfgemaakt rekje. En met een prachtig uitzicht op de bloeiende tuin. We blijven toch steeds knutselen aan de inrichting van de keuken, want in zo’n kleine ruimte wil je zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de ruimte. We werken in de hoogte en benutten elk plekje met dingen die zowel qua gebruik als qua esthetiek iets toevoegen. Ik ben ook heel blij met dit indoor kruidentuintje als aanvulling op de kruidenbak in de tuin (met vooral kruiden die als vaste plant ook de winter overleven). Ideaal met koken en het ziet er zo gezellig uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij