Spring naar inhoud

Opladen in Dordt

Hoewel ik enorm geniet van de rust en ruimte op Flakkee en de stilte van ons dorp, vind ik het altijd heerlijk om even terug te zijn in Dordt. Even opladen aan de gezelligheid van de binnenstad, de prachtige oude gebouwen, de historische havens die zoveel geschiedenis ademen. Ook al heb ik al zo vaak in Dordt centrum rondgewandeld, het vervult me telkens weer opnieuw van inspiratie en vreugde. Ik laad er van op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij