Spring naar inhoud

Smaakvol

Villa Augustus is toch wel by far mijn favoriete plek in Dordt. De tuinen, ze bieden zo’n botanische weelde maar ze zijn overduidelijk ook met zoveel zorg en een duidelijk ontwerp opgezet. Strakke lijnen, geometrische moestuinvakken, speels afgewisseld door een jungle aan wilde bloemen en bloeiende vaste planten. Het is enorm smaakvol ingericht. Altijd als ik hier rondloop, doe ik honderd ideeën op voor mijn eigen tuin, om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik daar helemaal geen plek voor heb. Maar dat geeft ook niet. Hier is het – hoe je je ook voelt – in ieder geval onmogelijk om je niet vervuld te voelen van verwondering en dankbaarheid voor de schoonheid van het leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij