Spring naar inhoud

Rijkdom

Als ik met tassen vol boodschappen thuis kom, voel ik me onnoemelijk rijk. Al dat verse fruit, al die gezondheid in alle kleuren van de regenboog… Ik word er blij van en ik voel me dankbaar dat we elke week weer voldoende geld hebben voor zoveel gezonde voeding. Het is pure rijkdom.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij