Spring naar inhoud

Knutselen

Mijn dagboek is mijn uitlaatklep. Niet alleen zet ik dagelijks (en soms meerdere keren op een dag) mijn gedachten en gevoelens op papier, het is ook de plek voor een vrije, intuïtieve creativiteit. Mooie platen inplakken, knutselen met stukjes papier, uitgeknipte plaatjes, stickers, aquarel, washi tape… Vandaag ga ik er na lange tijd eindelijk weer eens even lekker voor zitten. Ik knip inspirerende stukjes uit het Slow News Journal van Flow Magazine en kies een paar mooie platen uit het magazine zelf. Ik word rustig en tevreden van het tijdloze knutselen en voel me vervuld van inspiratie en schoonheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij