Spring naar inhoud

Mensen kijken

Vandaag hebben we eindelijk het al twee jaar uitgestelde concert waar we zo naar uitkeken. In de zendzaal van Radio Kootwijk, midden op de Veluwe, luisteren we anderhalf uur lang naar de betoverende pianoklanken van Canto Ostinato. En het leuke is: al het publiek ligt op een meegenomen matje of luchtbed te luisteren. Heerlijk om net voor en net na het concert al die mensen te bekijken. Jong en oud, sportief of wat alternatief, kakkerig of studentikoos: het is een zeer gemêleerd publiek en ieder mens is op diens eigen manier zo prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij