Spring naar inhoud

Groene stad

We zijn voor de musicalvoorstelling van een vriendin in Amersfoort en gaan na afloop een hapje eten in het centrum. We zijn er iets te vroeg en besluiten nog wat rond te wandelen door de oude straatjes. Ik voel me verrukt over hoe groen en weelderig de stad is. Veel muurbegroeiing, rijke verzamelingen potten met planten voor de voordeuren, goed verzorgde geveltuintjes, bankjes om op te zitten, gezellige luikjes en muurschilderingen. Echt een heel sfeervol centrum, nog eens extra versterkt door het feit dat er heel weinig auto’s in het centrum zijn (door veel autoluwe straten). Ik krijg er energie en inspiratie van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij