Spring naar inhoud

Limonade

Ik vind het zo cool om zelf dingen te maken die ik anders in de winkel koop. En dat het dan heel simpel blijkt, veel gezonder en nog steeds echt super lekker. Zoals deze limonade. Drie flessen maakte ik, met de mega-oogst citroenmelisse, wat verse munt, een beetje limoensap en een scheutje agave siroop en wat diepvriesfruit om het te zoeten. Paar uur laten trekken en huppakee. Heerlijk! Ik word er zo vrolijk van (ook van het felle kleurtje)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij