Spring naar inhoud

Aardbeienkwekerij

Het is verscholen plekje in onze tuin, het smalle pad tussen de schutting en de schuur. Zo’n plek die je niet direct ziet en die uitnodigt om rotzooi neer te leggen die daar toch niet storend is. Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik hou van opgeruimd en van gebruik maken van de mogelijkheden die je hebt. Want deze verscholen plek is dè perfecte plek voor een verticale tuin. De schuur heeft de muur op het zuiden en er valt de hele dag precies een streep zon, groot genoeg voor balkonbakken vol aardbeien. Twee rijen onder elkaar worden het, over de volle zeven meter breedte van de schuur. Onze eigen aardbeienkwekerij!!!

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij