Spring naar inhoud

Deugd

Af en toe beginnen of eindigen we de dag met het trekken van een kaart uit het doosje dat op ons hoofdeinde staat. Elk kaartje beschrijft een deugd die je kunt opkweken. Het helpt ons herinneren aan hoe we in het leven willen staan als goede mensen met het hart op de goeie plek. Vandaag trek ik zachtaardigheid. Een prachtige kaart, die me inspireert om oog te hebben voor de mensen om me heen en goed te doen. Het doet me deugd!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij